Сестрите Вилијамс по 21 година ќе се соочат во Рим

Серена против Венус во второто коло на турнирот во Вечниот Град.

Слични вести...

1 Response

  1. 14.05.2019

    […] Серена Вилијамс поради повреда се откажа од настап на ВТА турнирот во Рим, по што пропадна најавеното дерби со постарата сестра В… […]