Широката понуда на игри и бонусот беа клучни за одлична добивка на тикет со 50 денари уплата

Погодени се 13 парови, Маркињос од ПСЖ го направи добитен тикетот на овој среќен прогнозер од скопската населба „Даме Груев“.

Слични вести...