Што гледаше судијата? Го искрши противникот, не доби ниту жолт картон (Видео)

Стартот на Џек Робинсон, по кој настрада Јохан Берг Гудмундсон, беше за искучување, но немаше ниту опомена за бруталниот старт.

Слични вести...