Што може Динамо со традиција од 10 меча без победа? – Бјелица: Во Харков ќе испишеме историја

Аријан Адеми веројатно нема да игра утре против Шахтар, а Динамо има исклучително лош биланс со украинските екипи и нема победа на 10 натпревари.

Слични вести...