Синот на легендата потпиша за Работнички – Лука Станковски три години ќе биде „романтичар“

Младиот и талентиран фудбалер и син на поранешниот репрезентативец на Македонија, Горан Станковски потпиша прв професионален договор со клубот од Дебар Маало

Слични вести...