Слатка добивка со Лотарија на Македонија – Семејство од Кичево доби стан со инстант лоз од серијата „Доме, сладок доме“

Наташа и Валентино Тренески се среќните добитници на стан во Скопје од 59 квадрати во вкупна вредност од над 5 милиони денари.

Слични вести...