Славниот Ренџерс им гостуваше со рекордна посета, сега со виртуелна продажба на билети ќе го урнат рекордот

Им недостасуваат уште околу 2.000 продадени билети за да постават нов рекорд, иако нема да има публика, а имаат време до 26 февруари.

Слични вести...