Со 18.905.147,00 денари Р.А. од Велес стана СУПЕР МИЛИОНЕР

СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ ја разубави реалноста на уште еден играч на Видеолотарија Касинос Австрија носејќи му фантастична добивка од 18.905.147,00 денари.

Велешанец е најновиот среќен СУПЕР МИЛИОНЕР добитник. Скромен и сè уште во „позитивен шок“ дека тој е среќниот сопственик на најпосакуваната добивка во Македонија, СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, Р.А. пристигна во Видеолотарија посакувајќи да остане анонимен. Со нас сподели дека се радува на неверојатната добивка од 18.905.147,00 денари, која била вистинско изненадување.

Неговиот среќен ден е 21.02.2023, кога забавата на видеолотариските терминали во Гаминг Професионал Казино СТАР Велес, му донесе СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ во износ од 18.905.147,00. Неговата среќна игра е 20 Super hot.  

СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ ќе продолжи да ги радува играчите со добитна вредност од 14.000.000,00 до 21.000.000,00 денари и во иднина.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите

  • Ознаки
  • VLT
- Оглас -

Најнови вести