Sport Life мобилна апликација за iOS – Побрз начин да ги креирате вашите тикети!

Од денес имате можност да ги креирате и следите вашите тикети преку нашата нова апликација за iOS.

Сѐ што треба да направите е во App Store да побарате Sport-Life или да кликнете на линкот:

https://apps.apple.com/mk/app/sport-life/id1620022404

Најдобрата обложувалница во Македонија им овозможи побрз начин за креирање на тикети и следење на истите, на своите верни клиенти кои користат смартфони и останати уреди од марката „Apple“.

- Оглас -

Најнови вести