Стара школа добитен тикет e начин за убав викенд

Се нема време да се прелистува целиот билтен за да се бара „точниот“ тип - Вака, гостиварецот си одбра 17 натпревари, ги нареди „кец“ или „двојка“ и си лапна 3.700 евра.

Слични вести...