Стеф Кари не беше МВП, но правеше шоу и беше главна ѕвезда на НБА-олстарот (Видео)

Ѕвездата на Вориорс победи на натпреварот во шутирање тројки, а потоа блескаше со атракции на олстар-мечот.

Слични вести...