Телефонски разговор од 40 секунди ја предизвика најголемата фудбалска утка во 2020 година

Кусо траел разговорот што предизвика катастрофална грешка на тренерот на Барселона, но и на клубот.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *