Титулата на Трабзонспор се славеше во центарот на Виена, прослава имаше и во Њујорк (Видео)

Шампионската титула на Трабзонспор во турската лига, неговите навивачи ја чекаа дури 38 години, па затоа и радоста е еуфорична за фановите, без разлика живеат во Турција или некаде во странство.

Титулата на Трабзонспор со играње оро, весело со прославуваше и на Штефанплац плоштадот во Виена, за подобар сценски впечаток, се палеа и факели. Се славеше и во Париз, дури и во Њујорк.

 

- Оглас -

Најнови вести