Тони Надал: Рафа веќе не е тенисер, тој е човек со многу повреди што игра тенис

Шпанскиот ас се мачи со повредите, особено кога игра на подлога што не е земјена, а неговиот чичко и тренер има интересно објаснување за моменталната состојба кај неговиот пулен.

Слични вести...