Тротинетот заврши како роденденски подарок во Куманово, велосипедот ќе го вози Дарко

Најдобрите од првата сезона на Спортска прогноза ги добија заслужените подароци.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *