„Црногорскиот Кариус“ ги честеше чаирчани, но и ремито е премија за Шкупи (Видео)

Шкупи доминираше и водеше со 3-1 против Пјуник, но на крај македонскиот тим се повлече и се спасуваше од пораз.

Слични вести...