Ваков прогнозерски тикет досега немало, ќе му се приклучите ли на мнозинството?

Од 1.824 прогнозери кои типуваа во 8. коло на Спортска прогноза, 13-мина ги погодија сите пет саботни исходи, и се во борба за „ајфон 12“.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *