Вакво коло на Спортска прогноза не се пропушта – Ел Класико е за крај, ќе горат и Белград и Торино

Три големи дерби-дуели се на менито во 25-тото коло на нашата игра, па вистински предизвик е да се прогнозира за вредни награди.

Слични вести...