Величината на Дончиќ се гледа во неговото скромно срце

Словенецот се вклучи во хуманитарната акција да спаси живот на двегодишно дете.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *