Во Реал почнуваат да жалат за јануарските позајмици

Во ситуација кога во тимот има огромен број повредени, добро ќе им дојдеа Јовиќ и Одегард.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *