Врвот на гафовите во Србија: Војводина играше пред еден милион гледачи, а победи со 5,4 на пенали (видео)

Презентерката на ТВ „Војводина“ не го разбра целосно извештајот од полуфиналниот натпревар во српскиот Куп

Слични вести...