За 10 милиони денари му фалеа пет натпревари – Со 44 погодени парови од Sport Life си доби 100.000 денари

Првата од предвидените 8 етапи во играта „До 50 шанси за 100.000 денари“ заврши, а прв добитник на 100.000 денари е Бобан Б.

Слични вести...