Заспаната убавица УЕФА ќе се разбуди утре

Една од најбогатите спортски федерации тешко се носи со модерните времиња, со калкулации што се фрапантни.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *