Зекај ги распали страстите: Би продолжил да играм за Србија, ако не ме сакаат, тука е Косово

Екскапитенот на кадетската репрезентација на Србија е незадоволен што повеќе не го повикуваат во некоја од репрезентациите на земјата во која е роден, па најави дека ќе игра за државата од каде што потекнува.

Слични вести...