Женскиот тенис е чудо, Пиронкова три години немаше фатено рекет, а сега гази на Отвореното првенство на САД

Бугарката се породи во 2018 година, на „Флешинг медоус“ дојде без ранкинг, а ја совлада една од најдобрите на светот.

Слични вести...