Ѕид ѕидосан, ВАР варосан

Не дека немаме услови за модерната технологија на нашите фудбалски ливади, туку мудро да почекаме да излезат на виделина сите мани на системот, па потоа и ние да го воведеме. Што си е сигурно, сигурно си е. Да не ги тегнеме за уши судиите во ВАР-собата сосе каблите и телевизорите.

Слични вести...