Ѕвездени мигови за Далас – Чекаа две децении и дочекаа финале во НХЛ (Видео)

Со голот на Денис Гурјанов во продолжение, Старс победија со 3:2 и го елиминираа големито фаворит Вегас голден најтс со 4:1 во победи за прво финале по 2000 година.

Слични вести...