Ромарио звучи апокалиптично: Во Перуџа долго време немам видено човек на улица

Романскиот репрезентативец Ромарио Бензар, кој игра за второлигашот Перуџа, вели дека ситуацијата на Чизмата е драматична.

Слични вести...