Херта се разигра, ама има мака со бикови што им ја полнат мрежата

Лајпциг му даде дури 18 гола на четири меча на денешниот гостин, кој се надева на нов подвиг и продолжување на гол-серијата која е 7:0 во посткорона ерата.

Слични вести...