За нив навиваше Мистер Бин, денеска три часа од камион го гледаа реваншот и не дочекаа финале (Фото)

Навивачите на Портсмут се познати како едни од најлојалните во Англија, а и сега, во услови на корона-вирус дојдоа на необичен начин да го бодрат својот тим, но си заминаа разочарани.

Слични вести...