Беше мајстор за фудбал и опасен виртуоз за мал фудбал – Хуманитарен тикет со Арсо Андовски

Поранешниот македонски ас има шампионски титули и во голем и во мал фудбал, а се надева дека ќе успее да помогне на децата што имаат потреба од компјутери за онлајн настава.

Слични вести...