Васоски се потсети на тешките битки со Клосе, Класниќ, Пизаро, Озил… и типува победа на Ајнтрахт против Вердер

Сегашниот тренер на Вардар играше 7 сезони за Орлите од Франкфурт, биеше опасни битки со големите ѕверки на Вердер, а за денеска типува победа на Ајнтрахт

Слични вести...