Ако има по два шута од Бруно, Роналдо, Леао и Шешко, добитен ќе биде Bet Builder со квота 19.0! (Фото)

Квоти од 15.0 до 21.0 се нудат во осумте опции од Bet Builder понудата на Sport Life за вечерашниот натпревар од ЕВРО 2024 помеѓу Португалија и Словенија.

Комбинациите се интересни, се бараат победи или голови на двата тима, а има и еден Bet Builder со квота 19.0, со кој се бара од Роналдо и Леао да имаат шут во рамките на голот, Бруно Фернандеш барем два шута во рамките, а Словенецот Шешко да упати барем два шута, не мора да биде во рамкит на голот.

- Оглас -

Најнови вести