Ангела Зафирова по стапките на нејзините родители, направи голем успех Фото)

Тоше и Габриела Зафирови се една од првите асоцијации за фитнес и бодибилдинг во Македонија, а сега и нивната 17-годишна ќерка Ангела тргнува по нивните стапки и почна да реди успеси.

Ангела Зафирова пред четири дена учествуваше на W.F.F. WORLD FITNES FEDERATION во Мостар настан кој се одржува од 1968 година и освои дури пет награди од кои четири први и едно второ место.

Ова беше и квалификациски турнир за настап на престижниот Мр Универзум -Лас Вегас 2024, па Ангела обезбеди место таму.

 

 

- Оглас -

Најнови вести