Шкупи се раздели со најдобриот стрелец Ангелов, си заминаа уште четворица фудбалери

На поранешниот младински репрезентативец Виктор Ангелов му се приклучија уште четворица играчи кои си заминуваат од редовите на чаирчани.

Слични вести...