Англичаните се рекордери со приходи од 5,5 милијарди евра, македонските клубови се сиромаштија

УЕФА ги објави приходите на клупски план за сите земји во Европа, а нашите најмногу зависат од парите од европските купови и имаат вкупен приход од 8 милиони евра за 2018 година

Слични вести...