АСОМ: И во услови на пандемија, индустријата може непречено да функционира ако се почитуваат протоколите

Обложувалниците се позитивен пример како може да се функционира во услови на пандемија и без да се отпуштаат работници, и покрај загубите во двомесечното затворање.

Слични вести...