Беше најголем талент на светскиот фудбал, а сега пропаѓа во трета лига (Видео)

За него се „тепаа“ многу гиганти, имаше шанса да стане најмлад дебитант во историјата на Милан, но кариерата му тргна по погрешен правец.

Слични вести...