Бошко Ѓуровски: Старата гарда знае што е дисциплина, ќе ги победиме и тешките времиња

Поранешниот македонски репрезентативец и наш селектор вели дека единствено добро во ерата на Коронавирусот е што се враќа хуманоста и грижата за домот, семесјтвото и пријателите.

Слични вести...