Бостон преку Колумбус до финале на Истокот, ќе се игра мајсторка во Сан Хозе

Бруинс закажаа конференциско финале со Каролина хурикејнс, Авеланш и Шаркс ќе одлучуваат во седмиот меѓусебен дуел.

Слични вести...