Червар: Овде е како да одиме во војна

Некогашниот македонски селектор, а сега предводник на Хрватска, се чуди на условите кои ги има во Египет.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *