Чудо на денот: Вележ прими гол во 98-мата минута, но успеа на пенали да го исфрли АЕК сред Атина (Видео)

Најинтересниот меч се одигра во главниот град на Грција, а херои се фудбалерите на клубот од БиХ.

Слични вести...