Да мине кризата со Коронавирусот, Лилјаците ќе се разлетаат низ Европа

Валенсија има најмногу заразени од опасниот вирус, објавено е дека дури 10-мина играчи се позитивни на тестовите, но и има фудбалери за кои се заинтересирани многу клубови на Стариот Континент.

Слични вести...