Даниел Аврамовски со победа дебитираше во турската лига

Македонецот игра во тим во кој речиси и нема Турци, а најзвучно име е Арон Ленон.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *