Дончиќ е доктор по кошарка, за 31 минута даде 48 поени, за малку му побегна олимпискиот рекорд

Словенечкото чудо со 31 поен во првото полувреме ги уништи Аргентинците и најави дека може да го урне рекордот на Оскар Шмит.

Слични вести...