Еден од најдобрите УФЦ борци беше нокаутиран а фотографијата во моментот на ударот е страшна (ФОТО)

Изминатава ноќ се одржаа неколку борби од УФЦ 274 евентот, а една од најинтересните беше таа меѓу Тони Фергусон и Мајкл Чендлер.

Веќе во втората рунда, Чендлер со „фронт кик“ го нокаутираше Фергусон, а една фотографија успеа да го долови вистинскиот момент при ударот.

Изгледа навистина застрашувачки и не е препорачлива за сите. Од силината на ударот со нога, лицето на Фергусон беше целосно деформирано, а за што  точно станува збор, погледнете подоле.

- Оглас -

Најнови вести