Ејупи е меѓу јунаците на Осиек, Лигата на Европа повторно е на дофат (Видео)

Нашиот интернационалец го имаше клучниот потег на мечот против Риека, а Осиек го доби дербито и сега е на еден чекор од настап во Европа.

Слични вести...