Феникс го изненади шампионот среде Ел-Еј, Јокиќ му одржа лекција на Јанис (видео)

Најдобриот играч на Сонцињата беше исклучен од мечот во средината од третиот период, но тоа не ја спречи неговата екипа да го освои Лос Анџелес.

Слични вести...