Фудбал се игра во шест земји во светот, во едната играчите се со маски

Само во две земји на земјината топка не се пријавени заболени од Коронавирусот.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *