Страшен меч во НХЛ – Малку им беше регуларниот дел, па одиграа пет продолженија (Видео)

Тампа беј го победи Колумбус со 3:2, а покрај регуларниот дел од три периоди, одиграа и продолженија во времетраење на еден фудбалски меч.

Слични вести...